ساخت قالب بطری

برای ساخت قالب بطری به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

ساخت قالب بطری بر کیفیت و زمان ساخت کوتاه پایه گذاری شده است و در نتیجه با کم ترین خطا و تنوع در مدل هارا رو به رو خواهید شد.

در تولید قالب بطری، وزن پریفرم بسیار کاربردی است، چرا که تاثیر مستقیمی بر کیفیت محصول نهایی شما می گذارد. در ادامه با انواع روش های ساخت قالب های بطری، اهمیت تولید آنها و غیره آشنا خواهید شد.

 

چطور یک قالب بطری با کیفیت بسازیم؟

در ساخت قالب بطری می بایست به تمامی استانداردهای اولیه دقت کنید، در نتیجه محصول نهایی شما با کیفیت بالا و بی نقص وارد بازار خواهد شد. فرآیند تولید و ساخت قالب های بطری پت در فشار کم انجام می شود تا مواد به خوبی جریان یابند سپس قطعه های مورد نظر را در قالب مواد پلیمری می تراشند و بعد از وارد شدن مواد به درون حرفه قالب بطری مورد نظر شما تشکیل می شود.

ویژگی قالب بطری

قالب بطری پت، ویژگی های منحصر به فرد زیادی دارند که برخی از آنها عبارتند از:

  • در ساخت قالب های بطری از متریال آلومینیوم با قطر 80 میلی متر استفاده می شود
  • برای اینکه سربند به بطور همیشگی فیکس بماند، سربند را به قالب متصل می کنند
  • در ساخت قالب ها همیشه از سیستم خنک کاری حوضچه ای کامل استفاده می کنند تا محصولات نهایی با کیفیتی وارد بازار شود
  • برای افزایش طول عمر قالب بطری، آنهارا به صورت آینه ای پولیش کاری می کنند تا همچنین از سولفاته کردن سطح جلوگیری شود

 

انواع روش های ساخت قالب بطری

ساخت قالب بطری، فرآیندی است که پلاستیک مذاب با استفاده از یک قالب محکم تشکیل و به شکل بطری مدنظر شما در می آید. از این فرآیند می توان برای تولید هر بطری در شکل و اندازه مختلف استفاده کرد، زیرا بطری های پلاستیکی انعطاف پذیری بالا دارند و می توانند با هر الگویی تشکیل شوند. نکته اصلی که در ساخت قالب های بطری باید به آن توجه کنید، ریختن بطری پلیمر در قالب توخالی است تا پلاستیک مدنظر شما شکل آن قالب را به خود بگیرد، البته روش های مختلفی برای ساخت بطری پت وجود دارد که هرکدام از آنها ویژگی های خاص خود را دارند.

همچنین بخوانید :  راهنمای خرید قالب درب بطری پت

روش اکستروژن

یکی از نخستین روش های تولید قالب بطری پت، روش اکستروژن یا رانش است. در این روش، پلاستیک ذوب شده از حفره ای که از قبل تشکیل شده، خارج می شود تا در قالب استروژن قرار بگیرند. با کمک این قالب حفره دار مواد اولیه شما راحت تر به شکل الگوی مدنظرتان در می آید. استفاده از روش اکستروژن، ارزان و بسیار ساده است.

روش فشرده سازی

در روش فشرده سازی، پلاستیک میانی در قالب گرم ریخته می شود و بعد از فشرده سازی به شکل قالب موردنظر شما در می آید. حفظ گرما در این روش بسیار مهم است، زیرا در مرحله نهایی مواد خام پلاستیک می بایست در درجه حرارت متوسط قرار گیرند.

روش ضربه

در این روش، ابتدا به پلاستیک گرما می دهیم تا مایع شود، سپس با دمیده شدن هوا به آن پلاستیک به شکل قالب بطری موردنظر ما در می آید. روش ضربه، معمولا در زمان کوتاه انجام پذیر است و شما می توانید در مدت زمان 12 ساعت حدود 1400 قالب بطری بسازید.

روش تزریق

ساخت قالب بطری به روش تزریق به این صورت است که ابتدا پلاستیک مذاب را مستقیم به قالب دلخواه خود تزریق و سپس با تشکیل شدن یک قطعه جامد، منتظر می مانیم تا پلاستیک خنک شود. به دلیل انعطاف پذیری زیاد این روش، طراحان زیادی از این فرآیند استفاده می کنند. با اینحال، به دلیل استفاده از آلومینیوم و فولاد هزینه تولید قالب بطری می تواند گران باشد.

روش چرخشی

با انجام روش چرخشی، ماده اولیه درون قالب ریخته می شود و سپس قالب با سرعت زیادی می چرخد، با پوشیده شدن سطح قالب با مایع یک قطعه توخالی ایجاد می شود که بعد از خنک شدن، پلاستیک موردنظر از قالب خارج می شود. این روش کاملا مقرون به صرفه بوده و شما می توانید با انتخاب هر الگویی، به اندازه دلخواه قالب بطری پت تولید کنید.

همچنین بخوانید :  مقایسه مشخصات و قیمت قالب ماشین تزریق پلاستیک  

 

اهمیت قالب بطری پت

ساخت قالب بطری رایج ترین روش پردازش کلاستیک است. با کمک این روش می توان طیف وسیعی از محصولات مدنظر خود را در مدت زمان کوتاهی تولید کرد. الگوی تولید بطری مهم ترین نکته در فناوری قالب گیری است، چرا که ظاهر، کیفیت و بهره وری از آن به الگوی اولیه شما بستگی دارد.

 

جمع بندی

با تمامی موارد گفته شده در قسمت بالا می توانید از بهترین روش ها برای تولید قالب بطری پت با کیفیت استفاده کنید. همچنین، می توانید با مشورت گرفتن از یک متخصص در زمینه تولید قالب، کسب و کار خود را رونق بخشید. همکاران ما در هلدینگ سورین آماده مشاوره رایگان در هر زمانی به شما مشتریان عزیز هستند.

0/5 (0 نظر)

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت‌های مورد نیاز علامت گذاری شده‌اند *