راه اندازی کارخانه آب معدنی

راه اندازی کارخانه آب معدنی

راه اندازی کارخانه آب معدنی نیاز به طی کردن مراحل و مواردی دارد که سبب می شود در نهایت کارخانه آب معدنی مورد نظر شما بتواند به خوبی آب معدنی هایی با کیفیت را تولید کند. برای راه اندازی کارخانه آب معدنی نیاز به خریدن تجهیزات و دستگاه های بسیار متنوع و مختلفی وجود دارد. یکی از این دستگاه ها مربوط به دستگاه تزریق پلاستیک یا همان دستگاه تزریق پریفرم می باشد. این دستگاه می تواند با استفاده از ماده اصلی پریفرم، بطری های پلاستیکی را تولید کند.

مراحل راه اندازی کارخانه آب معدنی

اما مراحل راه اندازی کارخانه آب معدنی شامل چه مراحل و گام هایی می شود که می توانیم آن ها را مورد بررسی قرار دهیم؟

انتخاب مکان مناسب

پیدا کردن یک موقعیت جغرافیایی مناسب میتواند اهمیت بسیار زیادی در این زمینه داشته باشد. موقعیت جغرافیایی که شما انتخاب می کنید باید چند ویژگی داشته باشد. اولین مورد آن است که این مکان باید به نحوی انتخاب شود که ورودی و خروجی به کارخانه دارای مسیر هموار و مناسبی باشد تا کارگران و پرسنل بتوانند به راحتی رفت و آمد کنند. دومین مورد آن است که این مکان باید در فضای تمیز و به دور از آلودگی باشد که مشکلی از بابت کیفیت آب معدنی ها بروز پیدا نکند.

بررسی تئوری ها و آماده کردن نقشه کسب و کار

دومین گام در خصوص آماده کردن استراتژی مالی، طرح کسب و کار، بررسی میزان تقاضا بازار برای محصول مورد نظر، آماده کردن تیم کارکنان و تیم مدیریت و… می شود. همگی این موارد نیاز به همکاری اعضا، استخدام کردن پرسنل و همچنین صرف زمان برای هماهنگی های لازم دارد. به همین دلیل است که سعی می شود تا افرادی که قرار است قدم در مسیر راه اندازی کارخانه آب معدنی بگذارند، به سمت و سویی درستی راهنمایی شوند. یکی از بهترین کارهایی که در این زمینه می توانیم انجام دهید در خصوص مشورت کردن با یک مربی تجارت است که می تواند انگیزه و مطالب خوبی را در دسترس ما قرار دهد.

همچنین بخوانید :  فروش دستگاه پرکن آب معدنی

کسب مجوزهای لازم

مورد بعدی در خصوص کسب مجوزهای لازم است. زمانی که تمامی کارها و فعالیت ها را برنامه ریزی کردید، لازم است تا مجوزهای لازم در این زمینه را نیز کسب کنید. این گام یکی از اصلی ترین کارهایی است که برای راه اندازی کارخانه آب معدنی باید انجام دهید. اما چه مجوزهایی در این زمینه مورد نیاز است؟ مجوزهای مورد نیاز در این زمینه می توانند شامل مجوز تاسیس کارخانه از وزارت صنعت، معدن و تجارت، مجوز از سازمان آب منطقه، مجوز از شرکت های راه سازی، بیمه و… باشد.

البته این موارد تا زمانی مورد نیاز هستند که قرار است کارخانه راه اندازی شود؛ پس از راه اندازی کارخانه آب معدنی و تولید شدن محصولات، لازم است تا مجوزهایی از سازمان غذایی و مجوزهای مربوط به پخش مواد غذایی را نیز دریافت کنید.

خرید تجهیزات

یکی دیگر از اقدامات مهم در راه اندازی کارخانه های مربوط به تولید آب معدنی می تواند مربوط به خریدن تجهیزات لازمی شود که در این کارخانه ها مورد نیاز هستند. تجهیزات مورد نیاز کارخانه ها معمولا شامل دستگاه های بطری پر کن و دستگاه های تزریق پلاستیک و یا همان تزریق پریفرم، دستگاه های باد کن پلاستیک، نوار نقاله، دستگاه های بسته بندی و… می شوند.

دستگاه های تولید بطری پلاستیک به این دلیل در کارخانه های آب معدنی مورد نیاز هستند که در همانجا بتوانند بطری های مورد نیاز را از لحاظ اندازه، شکل و همچنین تعداد مورد نیاز تولید کنند. این موضوع سبب می شود تا هر در هزینه هایی که صرف خرید بطری می شود و هم در خصوص هزینه های مربوط به حمل و نقل بطری ها، صرفه جویی زیادی شود. فراموش نکنید که پایین آوردن هزینه های این چنینی می تواند در طولانی مدت اهمیت بسیار زیادی داشته باشد.

همچنین بخوانید :  مشخصات و قیمت ماشین تزریق پلاستیک رومیزی

جمع بندی

راه اندازی کارخانه آب معدنی در ابتدا بسیار ساده است، اما زمانی که در بطن کار قرار می گیرید، متوجه می شوید که این موضوع آنقدر هم که فکر می کردید ساده نمی باشد و نیاز به طی کردن گام ها و مراحل خاص خودش دارد. به همین دلیل است که نباید این موضوع را ساده در نظر بگیرید. فراموش نکنید که برای خریدن انواع ماشین آلات و دستگاه های مربوط به تزریق پلاستیک، بهترین کار آن است که به یک فروشگاه و یا شرکت معتبر مراجعه کنید. یکی از بهترین فروشگاه هایی که در زمینه خرید انواع ماشین آلات مربوط به تزریق بطری پلاستیک و… می توانید پیدا کنید، فروشگاه سورین است.

 

0/5 (0 نظر)

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت‌های مورد نیاز علامت گذاری شده‌اند *